Gud vad ont det kan göra..

Hej alla glada. Visst går tiden lite för fort för att man ska hinna med det? Det var X antal många dagar nu sen man blogga nu, å tjejen klaga på att man inte har skrivit nått så de var väl dags nu :)

zVad har hänt sen senast då? Ja egentligen inte så mycket, man jobbar och sliter på jobbet och allt ska vara klart nu känns det som. Folk börjar inse att året tar slut och alla ska ha sina saker gjorda. Sedan så kommer det in mera och mera saker som folk vill få saker gjort, å det gör ju att man har ännu mera att göra.. Lika så sluta en i mitt team så nu måste jag anställa en ny också. Du kanske dock är den vi söker? Du kan ju alla fall titta här och ser om det är intressant..

Vad har mera hänt då mån tro. Jag har varit och handla lite kläder åt barnen på Lager157

Sen har jag handla lite mera kläder på ICA, men dom verkar inte vilja ha bilder liggande på nätet så dom får ni inte se.

Igår var jag och tjejn på Bio också, vi var iväg och såg Morran och Tobias. Underbar film må jag säga, dock kanske man måste tycka om serien för att förstå filmen.
De var länge sedan jag var på en film där folk skratta så mycket. Undebrar stämning och en rolig kväll med älsklingen. Efter det åkte vi hem och åt lite kex och drack lite vin.

Bilen vart alla fall ren

Idag så gjorde jag klart Renaulten så den kan åka ner till Uppsala och lämnas tillbaka. Körde in bilen på gården och skulle börja plocka saker i bagaget så small det till å rycken börja värka.
Men bitter som man är så bet man ihop och åkte och tvätta bilen och gjorde det man skulle. Men gud vad ont jag har. Verkar som det är ryggskott, men det återstår att se.

Nu ska jag checka ut här och se på Tillbaka till Sverige.

Swosh and out.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments